Coronavirus


Në Shqipëri u mbyllën shkollat për dy javë dhe u anuluan të gjitha aktivitetet masive, pa skonstatimit të dy rasteve të infeksionit me virusin Corona. Në Urgjencën Kombëtare 751 thirrje telefonike vetëm për virusin

.

Zi6doycoyciycouftixtjcyoxtuztixoycyoctitzticyocruzruxtixtizruzktxtuzruztizurxyocyixyocyoxyo

5 Shikime