Pasqyra e parë dixhitalë në botë të zbuluara nga Lexus


Gjiganti i veturave Toyota është duke prezantuar pasqyra e para Digitale, një avancim të vërtetë teknologjik ndaj pasqyrave anësore tradicionale.

.

Pajisjet futuristike të përparuara me kamera do të debutojnë në modelet e reja të ES, duke zëvendësuar pasqyrat tradicionale anësore.

Ata bëjnë të mundur pikëpamjet e majtë, të djathtë dhe të pasme të makinës. Sistemi punon përmes përdorimit të kamerave të vogla të jashtme në dyert e para që mbulojnë zonën përreth veturës.

Vendosur në bazën e shtyllave të përparme, monitorët janë të lehtë për t'u parë dhe për t'u arritur. Shoferit i jepet mundësia që të përmirësojë manualisht pamjen e zonave rreth automjetit të tij për të marrë një pamje të plotë periferike.

Sistemi është dizajnuar për të zgjeruar automatikisht zonën e ekranit për të siguruar shikime të zgjeruara të mjedisit të makinës gjatë kthesave ose gjatë kthimit mbrapsh të veturës.

1680 Shikime