Coronavirus


TV DREJTPËRDREJT
FOKUS
Shqipëria preket nga virusi Corona
09.03.2020

Nachweis Coronavirus im Labor Symbolbild
Në Shqipëri u mbyllën shkollat për dy javë dhe u anuluan të gjitha aktivitetet masive, pa skonstatimit të dy rasteve të infeksionit me virusin Co

.

16 Shikime