Promovim i vlerave Shqiptare


Bashkimi dhe puna do na mundesoj nje arritje qe edhe bota do te na ket lakmi

.

Duke pare qe kohen e fundit ne si popull jemi vedisuar dhe kemi filluar te zhvillohemi me nje perkrahje jo shum te madhe nga ana e politikes, por kjo gje nuk duhet te na ndaloj dhe te na demoralizoj.
Deri me tani dhe pse ne numer jo shume te madhe por kemi arritur te shfaqim vlerat tona pothuajse ne te gjitha fushat ne lindje dhe perendim.
Prandaj duhet te punojm edhe me fort qe ti tregojm botes qe ne si SHQIPTAR jemi popull me vlera.

Edhe pse te shtypur e te diskriminuar nga popuj te ndryshem prap se prap ne çendrojm ne kemb dhe ecim. Ky eshte nje FAKT dhe argument i qart qe nuk dorzohemi edhe nese luftohemi.

Per fund do e permbyll kete shkrim me thenjen e nje teologi te shquar dhe shum me fame te kohes tone Elvis Naçi:

Edhe pse te ndar ne troje te bashkuar ne zemer

 

281 Shikime