A dëshironi te bëheni Blloger?


Te gjith ata qe duan te behen bllogere

.

Në kohët e fundit, blogerët janë bërë të famshëm për arsye të ndryshme. Një karrierë alternative ose punë për shumë njerëz, më shumë njerëz po zgjedhin të bashkohen me radhët. Pra, kush janë blogerët? Këta janë individë që duan të ndajnë pjesë të jetës së tyre me ju. Ata paraqesin tema të ndryshme nga artet, hartat e shtëpive, zdrukthtari artikujt te ndryshem. Bloggerët janë të lëvizshëm dhe nuk kanë nevojë të jenë në një vend. Ata jetojnë në internet...

Nga fjala blog del fjala blogger pra ai qe e shkruan blogun.

Nje blogere mund te reklamoj produktet apo punen e vet, mund te paraqet nje pasion , foto , gatimin, pune te ndryshme , keshilla etj.

Njerezit zakonisht shkruajn nje bllog sepse ju pelqen , nuk rin dot pa shkruar dhe gjithashtu eshte mundsia per te ndar ate qe duan te të tjerët.

Një bloger është dikush që blogon ose shkruan përmbajtje për një blog.

"Gjeni pasionin tuaj,i cili në të mirë apo në të keqe ju ka shoqëruar dhe ju ka ndryshuar jetën."

Nese ke pasion per ndonje gje dhe deshiron te shohesh cfere te tjeret mendojn per te, menyra me e mir eshte te hapesh nje faqe personale dhe ta krijosh ate me kete rast duke u bere edhe bloggere pra personi qe e shkruan blogun dhe e hap ate.

1423 Shikime