Explore the latest articles

Advantages and Disadvantages of Drying Food

Advantages and Disadvantages of Drying Food

Removing water from food and thereby inhibiting bacterial growth in foods is the method of food preservation k..

Ne natyre

Ne natyre

Freski ne natyre..

Promovim i vlerave Shqiptare

Promovim i vlerave Shqiptare

Bashkimi dhe puna do na mundesoj nje arritje qe edhe bota do te na ket lakmi..

Facebook "nxjerr" sërish probleme, shqetësohen përdoruesit

Facebook "nxjerr" sërish probleme, shqetësohen përdoruesit

Përdoruesit e Facebook janë ankuar sërish për mosfunskionimin e rrjetit social. Ata kanë raportuar probleme në..

Si të fitojmë respektin e të tjerëve?

Si të fitojmë respektin e të tjerëve?

Si një person i ri, nga ju pritet të respektoni tjerit mirëpo ju nuk merrni gjithmonë të njëjtin respekt. Ky l..

Vetëm 50% e shokëve/shoqeve ju duan!

Vetëm 50% e shokëve/shoqeve ju duan!

Një studim ka zbuluar se faktikisht vetëm gjysma e miqësive tona janë po aq të dyanshme sa ne mendojmë...

Karierë si Menaxher i rrjeteve sociale

Karierë si Menaxher i rrjeteve sociale

Jetojmë në një shoqëri të informatizuar, nga telefonët celularë të kompjuterët e zyrave publike – çdo minutë k..

Shpenzimet për ushqime, shqiptarët harxhojnë 4 herë më shumë se mesatarja e BE

Shpenzimet për ushqime, shqiptarët harxhojnë 4 herë më shumë se mesatarja e BE

Shpenzimet për ushqime, shqiptarët harxhojnë 4 herë më shumë se mesatarja e BE..

Në Prizren, 28 Nëntori u festua ndryshe: “Jetimat e Ballkanit”, dhuruan 28 shtëpi për familjet në nevojë (Video)

Në Prizren, 28 Nëntori u festua ndryshe: “Jetimat e Ballkanit”, dhuruan 28 shtëpi për familjet në nevojë (Video)

Në Prizren, 28 Nëntori u festua ndryshe: “Jetimat e Ballkanit”, dhuruan 28 shtëpi për familjet në nevojë (Vide..