Promovim i vlerave Shqiptare

Promovim i vlerave Shqiptare

Bashkimi dhe puna do na mundesoj nje arritje qe edhe bota do te na ket lakmi..

Shokohet Greqia: Shqiptarët janë Helenët e vërtetë

Shokohet Greqia: Shqiptarët janë Helenët e vërtetë

Konstantinos Pangalis shpjegon se cilët janë grekët e sotëm, cilët ishin helenët dhe SHQIPTARËT. Në ..

Shqiptarët të dytët në botë për marrjen e shtetësisë në vendet e BE-së

Shqiptarët të dytët në botë për marrjen e shtetësisë në vendet e BE-së

Shqiptarët janë të dytët në botë, pas marokenëve, që kanë arritur të marrin nënshtetësinë e Bashkimi..